Country Home Ingatlaniroda

A VIDÉKI OTTHON, AHOL A CSALÁDI ÉLET IGAZI ÉRTÉKET NYER!

Műszaki koordinátor

A COUNTRY HOME INGATLANIRODA TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁST BIZTOSÍT ÖNNEK SZEGEDI VAGY CSONGRÁD MEGYEI INGATLANÜGYEINEK MEGOLDÁSÁBAN!

Barkóczi IstvánKedves Érdeklődők!


Engedjék meg, hogy bemutatkozzam: Barkóczi István vagyok, műszaki koordinátorként segítem az ingatlanokat felkészíteni az eladásra. Az évek során megszerzett tapasztalatommal biztosítom, hogy az Ön ingatlanja a lehető legjobb formában legyen a piacra lépéskor.


Feladatom az ingatlanok teljes körű felújításának és karbantartásának koordinálása. Szolgáltatásaim közé tartozik az elektromos és vízvezeték-hibák kijavítása, festés, és egyéb műszaki munkálatok elvégzése, szükség esetén a szakemberek koordinálása. Az ingatlanok felkészítése során mindig az Ön igényeit és az ingatlan piaci elvárásait tartom szem előtt. Fontosnak tartom az átláthatóságot ezért minden lépésnél rendszeresen tájékoztatom az ügyfeleket az elvégzett munkákról és a tervezett tevékenységekről.


A célom az, hogy Önnek teljes körű segítséget nyújtsak az ingatlan értékesítéséhez, és biztosítsam, hogy az ingatlan a lehető legjobb állapotban legyen a potenciális vásárlók számára. Bízom benne, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk az Ön ingatlanjának felkészítésén vagy akár a megvásárolt ingatlan felújításán.


Tisztelettel, Barkóczi István, 06/30-197-2079Kapcsolatfelvételi űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.countryhome.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Country Home

Hiba történt!