Country Home Ingatlaniroda

A vidéki otthon, ahol a családi élet igazi értéket nyer!

Bemutatkozás

Barkóczi Ágota ingatlanszakértő és a Country Home segít eladó lakása és családi háza értékesítésében Szegeden és Csongrád megyében!

Barkóczi Ágota ingatlanszakértő

 

Üdvözlöm Önt a Country Home weboldalán!

 

Engedje meg, hogy bemutatkozzak: Barkóczi Ágota vagyok, nagy örömmel várom, hogy segíthessek Önnek vidéki ingatlanügyeiben, különösen a szegedi és Csongrád megyei ingatlanok terén. Üzletem középpontjában az egyéni igényekre szabott szolgáltatás áll, hiszen hiszek abban, hogy minden ügyfélnek egyedi megoldásokat kell nyújtanunk.


Az évek során megszerzett  tapasztalatom és elkötelezettségem az ügyfelek iránt segítséget nyújt abban, hogy megértsem az Ön igényeit és elvárásait. Az ingatlanpiac dinamikájának ismeretével és a vidéki ingatlanok iránti szenvedélyemmel biztosíthatom, hogy minden lépésnél az Ön érdekeit tartom szem előtt.

 

 

Country Home ingatlaneladásFontosnak tartom az átláthatóságot és az ügyfélkapcsolatok erősítését, ezért nagy megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhattam a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségéhez. Ez a tagság további garancia arra, hogy Önnek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsam, és minden tekintetben megfeleljek az ingatlanpiac legújabb előírásainak és szabályozásainak.


Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk, és együtt dolgozhatunk az Ön Szegedi vagy Csongrád megyei ingatlanügyeinek megoldásán!


„ A siker az, amikor a lehetőség találkozik a felkészültséggel”



IRODÁNK ELÉRHETŐSÉGEI


Cím: 6762 Szeged


e-mail: agotaingatlanok@gmail.com


Web: https://www.countryhome.hu




A vidéki otthon, ahol a családi élet igazi értéket nyer



MUNKATÁRSAINK


Barkóczi Ágota
Barkóczi Ágota
Vezető értékesítő
Kapcsolatfelvételi űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a https://www.countryhome.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Country Home

Hiba történt!