Country Home Ingatlaniroda

A VIDÉKI OTTHON, AHOL A CSALÁDI ÉLET IGAZI ÉRTÉKET NYER!

Ügyfélelégedettségi nyilatkozatok

MONDJA EL VÉLEMÉNYÉT MUNKÁNKRÓL AZ OLDAL ALJÁN TALÁLHATÓ ŰRLAPON KERESZTÜL ÉS MEGJELENÍTJÜK ITT A WEBOLDALON!

Bár az ingatlanra ajánlatot nem teszünk, mindkettőnk véleménye, hogy rég találkoztunk ilyen szimpatikus ingatlanossal, mint Ön! Sok sikert ház eladásához!

írta: Molnárné Judit és férje

 

A legjobb lelkiismerettel ajánlom másoknak is Barkóczi Ágota ingatlanértékesítőt !Minden tekintetben odafigyel mindkét fél érdekeire. Köszönjük a munkáját, jó egészséget és további sikereket kívánunk! Szabó család

írta: Szabó Sándor

 

Sosem hittem volna hogy megváltozik a véleményem... miszerint fölösleges egy ingatlan eladásához, vételéhez segítséget kérni..., aztán a vírus mindent fölül írt. Ajánlás útján fordultam Ágotához, aki már az első találkozás alkalmával meglepett.. Kedvessége, segítőkészsége, és nem utolsó sorban szakmai ismerete számomra nagyon szimpatikus volt. Köszönöm a segítséget, és bárkinek tiszta szívvel ajánlom.. mert egy jó ingatlanosra tényleg szükség lehet... és Ágota jó ingatlanos!

írta: Bozsó Magdolna

 

Korrekt, precíz pontos. A bemutatott ingatlanok paramétereivel tisztában volt, tudta a méreteket, közműveket, helyi szabályozásokat ( és nem papírból olvasta). Pontosan tájékoztatott mindenről, annyit beszélt amennyit kellett ( se többet, se kevesebbet).
Most én egy házat vásároltam Ágota segítségével, és ha néhány év múlva úgy döntök, hogy eladom, akkor őt fogom megbízni az eladással.

írta: Vas Csaba

 

Óriási hálával tartozom Ágotának.
Egy házat mutatott nekünk, és olyan felkészülten tájékoztatott bennünket, és olyan konkrét kérdéseket tett fel,amitől sokkal közelebb kerültünk a megoldáshoz,és sikerült egy több éve tartó hezitálásnak véget vetnünk. Hihetetlenül rá érzet az élet helyzetünkre. Köszönjük.

írta: Horvát Katalin

 

Kedves Ágota...!!!...azt hiszem hogy megdöntötted a gyors és korrekt ingatlanközvetítés csúcsát....!!!...nagyon köszönöm azt munkát amit érdekünkben tettél....az első lépésektől az utolsóig...!!!!...mindenkinek ajánlani fogom hogyha igazi érdek képviseletet szeretne egy ingatlan eladás kapcsán....akkor téged hívjon....mert nem fog csalódni...!!!....köszönjük...Fodor család...!!!

írta: Katalin Engi

 

Kedves Ágota!
Köszönjük az eladásban nyújtott munkáját.
Maximálisan elégedettek voltunk.
Üdvözlettel: Kiss Család

írta: Kiss Péterné

 

Kedves Barkóczi Ágota !
Elismerésem a gyors és hatékony eddigi intézkedéséért , az ütőképes, célirányosan felhasznált kapcsolatrendszeréért.

írta: Dr Rónay Tibor

 

Felkészült, lelkiismeretes, szakember, mindkét fél érdekeit maximális segítőkészséggel képviseli , csak ajánlani tudom !

írta: Szabó Kinga

 

Személyében kaptam egy segítőkész,lojális barátot. Több mint fél évvel ezelőtt adta el a lakásom és a mai napig segít az ügyintézésben.Én külföldön élek és a vírus miatt nem tudtam haza jönni. Aggódtam,de kár volt,mert mindent elintézett. Rendkívül hálás vagyok a segítőkészségéért.

írta: Ábrahám Gábor

 

Ágotát megismerve megváltozott a véleményem erről a szakmáról. Családiház keresése kapcsán találkoztunk.Olyan részletesen szakszerűen beszélt a ház műszaki állapotáról,a további átalakítási lehetőségről,a jogi lebonyolításról, hogy kérdésem se maradt. Figyelt ránk és a tulajdonosra is.Haza felé az autóban elgondolkodva vissza hívtam és megkértem a további együtt működésre.

írta: Papos Vivien

 

Tisztelt Ingatlaniroda! Munkatársuk Ágota, végig támogatott az eladás során, pedig hatalmas tanyáról volt szó, jött esőben, hóban akár hátvégén, sajnálom, hogy búcsúznunk kell mert eladta a tanyát, sokat beszélgetett velem, segített sok másban is, igazi jó ember.

írta: Csányi néni

 

Ágotával az ismeretségünk nem újkeletű. Az ingatlanos munkáját viszont most volt alkalmam személyesen megismerni. Felkészült, fáradhatatlan, és segítőkész !Minden mondatából, gesztusából érződik hogy örömmel végzi a munkáját. Köszönöm Ágota! További sikeres munkát kívánok ! Bálintné Ani

írta: Bálint Jánosné

 

Ágota személyében egy intelligens, felkészült, és roppant segítőkész ingatlanost ismertünk meg. Nem voltunk könnyű eset , sőt a végén nem is az ő ajánlatát választottuk, de a hozzáállása, embersége mindenképpen köszönetet érdemel. Ingatlanosnak az ő száma került be a telefonomba. Mindenkinek csak ajánlani tudom ! Jó egészséget, sikereket kíván a Monostory család!

írta: Monostory János

 

 

Köszi Ágota! Örök hálám, örömmel utaltam a sikerdíjad, meg dolgoztál érte.

írta: Horváth Szíliva

 

Szeretném megköszönni Ágota munkáját. Én már nem vagyok fiatal, de életem során eddig még nem találkoztam ilyen intelligens, ügyes, udvarias, gyors és mindenre kiterjedő figyelemmel rendelkező ügyintézővel.

Nagyon megszerettem és a következő eladásnál is csak őt keresem.

írta: Királyné Nagy Magdolna

 

Ágotával egy általam megtekiteni kívánt ingatlan miatt kerültem kapcsoltba először. Már akkor lenyűgözött, milyen körültekintően, felkészülten, precízen tájékoztatott az adott ingatlanról. Akkor eldöntöttem, hogy az ő segítségét fogom kérni a saját lakásom eladásakor. Számomra hihetetlen volt, de pár hét alatt meg is találta a megfelelö vevőt. Az eladás folyamatában végig rengeg hasznos tanácsot kaptam tőle, rögtön segített, ha bármikor elakadtam . Nagyon hálás vagyok Ágotának, amiért végig vezetett az ingatlan eladás rögös útján. Szakmai felkészültsége lenyügöző, nagyon szimpatikus, kedves személyiség, akit a legnagyobb örömmel tudok ajánlani bárkinek, aki ingatlan eladás/vétel mellett dönt.

írta: Darvasi Ágota

 

 

VISSZA A FŐOLDALRAÜgyfélelégedettségi űrlap

Mondja el véleményét munkánkról és megjelenítjük itt a weboldalon!

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.countryhome.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Country Home

Hiba történt!